Disclaimer

Rechten
Hoewel aan alle pagina's van deze website de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. BETER aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.

Links naar derden
In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van de site-beheerder, die daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. BETER is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Linken naar de BETER na Hodgkin website
Linken naar pagina's van de BETER-website is toegestaan, mits de goede naam van BETER daarmee niet wordt aangetast en mits ermee geen instemming door en/of steun van BETER wordt gesuggereerd waar dat niet het geval is. Linken naar de BETER-website dient bij voorkeur te geschieden naar de homepage, met als beschrijving: Website van de BETER-projectgroep.